2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ BİLGİLENDİRMESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ BİLGİLENDİRMESİ

30.08.2023 790

Değerli velilerimiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci kıyafetlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmemiştir. Okulumuzun öğrenci kıyafeti ile ilgili olarak herhangi bir firma veya mağaza ile anlaşması bulunmamaktadır. Velilerimiz istedikleri yerden (mağaza,tuhafiye,semt pazarı, internet ortamı vb.)temin edebilirler.Öğrencilerimizin giyeceği kıyafetlerle ilgili bilgilendirme şu şekildedir:

KIŞIN VEYA HAVANIN SOĞUK OLDUĞU ZAMANLARDA: Öğrencilerimiz düz,üzerinde okul arması dışında herhangi bir sembol, şekil, resim vb. olmayan kapüşonlu siyah switshirt giyeceklerdir. Switshirt ister kapalı ister fermuarlı olabilir.  Switshirt Üzerine (Mont ve kaban hariç) herhangi bir şey giyilmeyecektir. Okul arması okulumuz kantininden tedarik edilebilir. Okul arması fiyatını okul aile birliğimiz 20 (yirmi) TL olarak belirlemiştir.

 

YAZIN VE HAVANIN SICAK OLDUĞU ZAMNALARDA: öğrencilerimiz sade ,polo yaka üzerinde okul arması dışında herhangi bir sembol, şekil, resim vb. olmayan beyaz tişört giyeceklerdir. Tişört üzerine herhangi bir kıyafet giyilmeyecektir. Ancak tişörtler kısa kollu olduğundan tesettürlü öğrencilerimiz tişörtlerinin altına uygun kıyafet giyebilir. Okul arması okulumuz kantininden tedarik edilebilir. Okul arması fiyatını okul aile birliğimiz 20 (yirmi) TL olarak belirlemiştir.

 

PANTOLON: Öğrencilerimiz üzerinde herhangi bir şekil, resim ,eklenti ,yırtık vb. olmayacak düz siyah pantolon giyecektir. Pantolon kot, klasik kumaş, kanvas vb. kumaşlardan olabilir. Öğrenciler okula eşofmanla gelmeyeceklerdir.

 

SPOR KIYAFETİ: Öğrencimizin hali hazırda kullandığı eşofmanı varsa bu kıyafetini kullanabilir. Ancak yeni eşofman alacaksa beden eğitimi öğretmeni ile görüşüp belirtilen renk ve şekilde olan alınacaktır.

 

 OKUL KIYAFETİ GÖRSELLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ