2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAVI TELEFİ PROGRAMI

11.04.2024 726

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem 1.ortak sınavı telefi programı öğrenci listesi yayınlanmıştır. Sınavlar zemin kattaki, konferans salonu karşısındaki sınav salonunda yapılacaktır.

DİKKAT: Sınav tarihinde izinli, raporlu vb. mazeretiniz olup olmadığına mutlaka e-okul sayfanızdan bakınız. Ortak sınav tarihinde izinli, raporlu vb. mazeretiniz yoksa sınava girmiş olsanız bile notunuz e-okula girmeyecek ve sınava girmemiş kabul edileceksiniz.

Öğrenci listesi okul numarasına göre sıralanmıştır. Ad soyad kısmı kişisel verilerin korunması kanununa istinaden kodlanarak yazılmıştır.

Kıymetli öğrencilerimiz unutmayınız ki hiçbir not 0(sıfır)’dan daha küçük ve onur kırıcı olamaz. Bu yüzden ne biliyorsak onu kâğıdımıza aktaralım. Kopya vb. durumlara tenezzül etmeyelim.

Hepinize başarılar dilerim.

2.DÖNEM 1.ORTAK SINAVI TELEFİ PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2.DÖNEM 1.ORTAK SINAVI TELEFİ PROGRAMI ÖĞRENCİ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ